background image

NIEUWE CURSUS ONTWAAKT LEVEN

In januari ga ik weer de bijzondere cursus Ontwaakt Leven geven, dit keer op dinsdagmiddag.

Mensen die de cursus gevolgd hebben zijn erg enthousiast en spreken van een verrijking van hun leven, en van het makkelijker maken mens te zijn. Je vindt hieronder enkele persoonlijke reacties.

De cursus helpt bevrijdt ons en help ons oms te verbinden met het leven en onszelf.

Voor meer informatie over de cursus: Ontwaakt Leven

"Dit is een cursus die moeilijk in woorden te omschrijven is, eigenlijk moet je het meemaken! Voor mij kwam deze cursus op het perfecte moment: er verandert op dit moment van alles in mijn leven en deze cursus hielp mij om op een andere manier tegen dingen aan te kijken. Hierdoor zag ik nieuwe (en meer) mogelijkheden die ik anders niet zou hebben gezien. Maris leidt de sessies op een geweldige manier: ze is wijs, betrokken, en stuurt je waar nodig op een zachte manier naar waar het om gaat.”

“Ik heb bij Maris de cursus Ontwaakt Leven gevolgd. In een cursus van zes avonden nam ze me mee in het ontdekken van mijn eigen heelheid en de volheid van mijn bestaan; alles van ons is er en mag er zijn.
Maris is een warm cursusleidster, die vol respect doorvraagt op je ervaringen en je daarmee verder helpt. Ze is zacht en mild, en tegelijkertijd ook heel duidelijk. 
Maris en de groep hebben mij geholpen om woorden te geven aan wat ik al voelde; het pad dat ik loop is goed.”

“Ik vond het heel erg prettig. In een rustige sfeer en met een klein groepje heeft Maris ons meegenomen in een visie op het leven, ‘de realiteit’ en de beleving daarvan. Wat het mij heeft opgeleverd is, dat het mij meer heeft geopend voor het / mijn leven zoals het is, me meer ruimte heeft gegeven en ik meer heelheid ervaar. Dat klinkt misschien zweverig en vaag, maar zo beleef ik dat helemaal niet. Misschien sta ik nu juist wel meer met beide benen op de grond.”

“Elk onderdeel raakte iets bij me en zette iets in me in beweging. De cursus draagt bij mij zeker bij aan het groeien naar heelheid en ontwaken. Ik ben heel blij dat ik deze cursus gedaan heb.” 

 

 

 

 

 

 

Uitgekomen in het Nederlands:

 

"In een gespleten wereld beschrijft Jason Shulman in dit inspirerende boek een weg naar innerlijke vrijheid en wat het betekent om waarlijk mens te zijn. Het boek bestaat uit meer dan honderd korte teksten die elk een ingang tonen om het spirituele pad te begrijpen en leven. Elk van deze ingangen brengt ons dieper bij onszelf en de totaliteit van het leven waarmee we ten diepste verbonden zijn."

Bij mij te koop met korting: €15 in plaats van €19,95.