background image

Als kind ben ik vooral bezig geweest het goed te doen en goed te zijn. Ik wist vaak niet wat goed was en als ik het wel wist kon ik daar vaak niet aan voldoen. Ik was dus onzeker en had een nogal lage dunk van mezelf, wat ik goed wist te verbergen. Ik heb aan de lijve ondervonden hoeveel impact dit op je heeft en dit is de basis geworden van mijn werk. foto Maris

Na mijn studie Sociale Pedagogiek en Andragogiek ben ik gaan werken in de hulpverlening. De mensen die ik daarbij tegenkwam, en de cursussen die ik toen gedaan heb, hebben me erg geholpen. Ik ben o.a. bezig geweest met co-counselen en FORT, TA, aura- en chakra healingen, bio-energetica, Gestalt en ik heb de basisopleiding Psychosynthese afgerond. Dit alles gebruikte ik natuurlijk zowel voor mezelf als in mijn werk als de zelfstandig gevestigde hulpverleenster die ik sinds 1985 ben. Ik ben erg dankbaar voor alles wat op mijn pad gekomen is en vooral voor alle mensen die mij geholpen hebben me steeds meer te bevrijden en tot leven te komen.

Begin 2010 kwam ik in aanraking met het werk van Jason Shulman and A Society of Souls, school for Healing and Awakening. Ik werd gegrepen en vond een thuis met genoeg ruimte voor mijn eigen pad. Ik heb de vierjarige opleiding afgerond in 2014 en word nog steeds zeer geïnspireerd door de lessen en de manier van in het leven staan. Dit werk brengt mij de verdieping en vervulling die ik zoek. Het helpt mij me te verbinden met mezelf en anderen en met het leven op een manier die mij niet minder maar meer vrij maakt. Het voelt als een groot geschenk dat ik in deze traditie mag werken en dit werk mag doorgeven.

Ik ben nu 67, heb twee volwassen kinderen en twee kleinkinderen.