background image

 

Ik geef cursussen rond nondualiteit, waarbij de praktische bruikbaarheid en individuele invulling centraal staan.

De cursussen worden zowel aangeboden als op aanvraag gegeven. Het minimum aantal cursisten is vier.

Meer informatie vind je door op de betreffende cursus te klikken.

 

Reacties van deelnemers:

Ontwaakt Leven:

“Ik heb bij Maris de cursus Ontwaakt Leven gevolgd. In een cursus van zes avonden nam ze me mee in het ontdekken van mijn eigen heelheid en de volheid van mijn bestaan; alles van ons is er en mag er zijn.
Maris is een warm cursusleidster, die vol respect doorvraagt op je ervaringen en je daarmee verder helpt. Ze is zacht en mild, en tegelijkertijd ook heel duidelijk. 
Maris en de groep hebben mij geholpen om woorden te geven aan wat ik al voelde; het pad dat ik loop is goed.”

“Ik vond het heel erg prettig. In een rustige sfeer en met een klein groepje heeft Maris ons meegenomen in een visie op het leven, ‘de realiteit’ en de beleving daarvan. Wat het mij heeft opgeleverd is, dat het mij meer heeft geopend voor het / mijn leven zoals het is, me meer ruimte heeft gegeven en ik meer heelheid ervaar. Dat klinkt misschien zweverig en vaag, maar zo beleef ik dat helemaal niet. Misschien sta ik nu juist wel meer met beide benen op de grond.”

“Dit is een cursus die moeilijk in woorden te omschrijven is, eigenlijk moet je het meemaken! Voor mij kwam deze cursus op het perfecte moment: er verandert op dit moment van alles in mijn leven en deze cursus hielp mij om op een andere manier tegen dingen aan te kijken. Hierdoor zag ik nieuwe (en meer) mogelijkheden die ik anders niet zou hebben gezien. Maris leidt de sessies op een geweldige manier: ze is wijs, betrokken, en stuurt je waar nodig op een zachte manier naar waar het om gaat.”

“Elk onderdeel raakte iets bij me en zette iets in me in beweging. De cursus draagt bij mij zeker bij aan het groeien naar heelheid en ontwaken. Ik ben heel blij dat ik deze cursus gedaan heb.” 

Het MAGI proces:

"Ik heb al heel wat cursussen gedaan, maar ik kan echt zeggen dat deze cusrsus echt heel speciaal is. Verrassend, verdiepend en heel praktisch en bruikbaar. Ik ben er heel blij mee."

" Dit zouden heel veel mensen moeten doen.Het is moeilijk uit te leggen, maar ik ga het zeker aanraden."

"Ik maak niet vaak reclame, maar in dit geval kan ik het niet laten: deze methode is heel bijzonder en indrukwekkend! En hoewel het heel spiritueel is is het totaal niet zweverig, maar juist heel praktisch en aards."